Гриби, тушковані у гірчичному соусі страви з грибів здорове харчування, пісне 11 Травня, 2018 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Гриби свіжі - 400 г Олія - 2 ст. ложки Борошно - 1 ст. ложка Цибуля - 1 шт. Гірчиця - 1 ст. ложка Сіль Цукор Перець Оцет Вода Directions 1ГІРЧИЧНИЙ СОУС: Змішати олію, борошно, нарізану цибулю, гірчицю, цукор, сіль, перець, оцет. 2Гриби ретельно вимити, нарізати пластами, опустити в гарячу олію і тушкувати на маленькому вогні, доки з них не виділиться сік. 3В окремому посуді в олії пасерувати нарізану цибулю і борошно, влити трохи води, додати гриби. Тушкувати кілька хвилин при постійному помішуванні. 4Потім додати гірчичний соус і готувати ще 3‑5 хвилин. 00:00