Желе фруктове з шампанським
Желе фруктове з шампанським

Желе фруктове з шампанським

  

26 Липня, 2018

16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 6 hrs
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Ягоди (малина, ожина, чорниця, червона смородина) - 500 г

Шампанське - 400 мл

Апельсиновий сік - 100 мл

Желатин - 2 пластинки

Directions

1Желатин розчинити в теплій воді в невеликій каструлі та залишити набухати на 40 хвилин.

2Потім поставити каструлю на вогонь, довести рідину до кипіння, процідити через сито та влити теплий апельсиновий сік.

3Приблизно по одній жмені ягід розкласти в красиві невеликі чашки, залити апельсиновим соком з желатином, додати по 50 мл шампанського та поставити в холодильник на 4‑5 годин.

00:00