салат з капусти
салат з капусти

Закуска з білокачанної капусти, огірків і моркви

  ,   

19 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокачанна - 200 г

Огірки - 3 шт.

Морква - 2 шт.

Салат зелений - 1 пучок

Майонез - 100 мл

Зелена цибуля - 1 пучок

Directions

1Капусту й огірки вимити та дрібно нарізати. Моркву очистити та натерти на крупній тертці. Зелену цибулю вимити і нарубати.

2Листя салату вимити та покрити ними блюдо.

3Капусту змішати з огірками, морквою і зеленою цибулею, перемішати, заправити майонезом, викласти на листя салату та подати до столу.

Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00