Заливне з коропа по-польськи закуски, страви з риби, холодці 21 Грудня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Короп - 1 кг Петрушка - 1 корінь Селера - 1 корінь Морква - 2 шт. Смородина червона - 1 ч. ложка Лавровий лист - 1 шт. Желатин - 1 ч. ложка Журавлина Зелень Перець горошком Сіль Directions 1Рибу очистити, видалити хвіст та голову, випатрати, промити, нарізати шматками. 2У каструлю покласти рибу, очищені коріння, перець і лавровий лист. Залити 2 л холодної води, посолити та варити до готовності риби. 3Витягти рибу, видалити кістки, нарізати шматочками. Відварену моркву фігурно нарізати і викласти в форму разом з рибою, ягодами і зеленню. 4Бульйон процідити. Розпустити желатин, додати в бульйон, підігріти (не кип'ятити) та залити вміст форми. Дати застигнути в холодному місці. 00:00