365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все
Ingredients
Яловичий язик - 1 кг
Морква - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 головка
Лавровий лист - 2-3 шт.
Перець духмяний - 5 горошин
Часник - 2 зубчики
Желатин - 20 г
Зелень
Сіль
Directions
1Промити язик, залити 1,5 л холодної води. Додати 1 очищену моркву, цілу цибулину, лавровий лист, духмяний перець, посолити та варити до готовності, знімаючи піну.
2Вийняти язик з бульйону та швидко зняти шкіру. Нарізати порційними шматками.
3Другу моркву фігурно нарізати. Покласти на дно форм фігурки моркви, язик, зелень і нарізані зубчики часнику.
4Бульйон процідити через марлю. Коли він охолоне, розвести в ньому желатин до повного розчинення. Потім бульйон знову поставити на вогонь і довести до кипіння. Влити рідину тонкою цівкою в форми й остудити.