холодець з яловичини
холодець з яловичини

Заливне м’ясне асорті

  ,

18 Вересня, 2018

Скатерть-самобранка 2013 Спецвыпуск №22 (46) Мужская еда

Ingredients

Курка - 100 г відвареного м'яса

Шинка - 100 г

Ковбаса напівкопчена - 100 г

Желатин - 40 г

Вода - 1 л

Бульйон курячий - 1 л

Яйця - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Зелений горошок

Сіль

Перець

Часник (необов'язково)

Directions

1Желатин залити холодною кип'яченою водою, залишити набухати на 30 хвилин.

2Куряче м'ясо, шинку та напівкопчену ковбасу порізати соломкою, варені яйця - кружальцями, варену моркву - квіточками.

3Курячий бульйон довести до кипіння, поперчити, вимкнути й одразу влити набряклий желатин, перемішати.

4На дно формочок для заливного покласти кружальця яєць, по краях моркву та кілька горошин, потім порізані ковбасу, шинку та курку (можна шарами, можна заздалегідь перемішати). Залити бульйоном із желатином. У бульйон можна додати для гостроти пропущений через прес часник, але небагато.

5Заливне прибрати в холодильник на 3 години.

00:00