Запіканка моркв’яна з сиром (творогом)

    

20 Вересня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морква - 400 г

Сирна (творожна) маса - 150 г

Молоко - ½ склянки

Цукор - ½ склянки

Яйця - 3 шт.

Сироп ягідний - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Directions

1Моркву нарізати кубиками, припустити, додавши масло, до готовності.

2Молоко збити з цукром, яйцями і сирною масою.

3У змащену маслом форму укласти частину сирно-яєчної маси, потім моркву, зверху - решту сирно-яєчної маси і запекти.

4При подачі викласти запіканку з форми і полити ягідним сиропом.

00:00