Запіканка рибна з рисом

  ,   

8 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Риба - 500 г філе

Рис - 200 г

Сир - 100 г

Помідори - 5 шт.

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Молоко - 50 мл

Майонез

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рис зварити. Рибу добре промити та нарізати шматочками. Цибулю очистити та нарізати тонкими кільцями, помідори кружальцями.

2У чашу мультиварки рівномірним шаром покласти рис, на рис рибу, а поверх неї цибулю та помідори. Кожен шар посипати спеціями та змастити майонезом (1 ст. ложка).

3ЗАЛИВКА-ОМЛЕТ: У блендері збити яйця, молоко та майонез (1 ст. ложка), потім додати тертий сир, перець і сіль за смаком і продовжувати збивати до однорідної маси.

4Залити заливкою шари запіканки. Готувати в режимі «Мультиповар» 30 хвилин.

00:00