фаршировані кабачки
фаршировані кабачки

Кабачки з начинкою з рису

  ,   

17 Травня, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 1 склянка

Печериці - 200 г

Яйця - 3 шт.

Кабачки - 1 шт.

Сир - 200 г

Цибуля - 2 шт.

Олія соняшникова

Сіль

Перець

Directions

1Рис ретельно промити та відварити в підсоленій воді до готовності.

2Цибулю дрібно нарізати. Гриби нарізати тонкими пластами. На сковороді з олією підсмажити цибулю з грибами.

3У відварений рис додати смажені гриби з цибулею, 2 яйця і половину натертого сиру. Все перемішати та залишити настоюватися.

4Кабачок вимити, обсушити паперовою серветкою, очистити, нарізати кільцями. Ложкою або ножем вийняти середину, посолити.

5Третє яйце збити виделкою, вмочити колечка кабачка, обсмажити на сковороді з олією.

6Обсмажені кабачки покласти на змащене маслом деко, на них зверху розкласти начинку. Деко з фаршированими кабачками поставити в розігріту до 180°С духовку та запікати до готовності кабачка.

7Деко вийняти з духовки, посипати кабачки тертим сиром, на 5 хвилин поставити знов у духовку.

Дієта безглютенова

00:00