Картопля, тушкована з капустою

    

14 Липня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 50 mins

Ingredients

Картопля - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Капуста білокачанна - 0,25-0,3 качана

Олія - 3 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Вода - 150 мл

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Дрібно нарізати цибулю, натерти на крупній тертці моркву.

2Налити в мультиварку олію та обсмажувати цибулю в режимі «Випічка» 5 хвилин.

3Додати моркву й обсмажувати ще 5 хвилин.

4Картоплю нарізати соломкою, а капусту нашаткувати. Покласти їх в мультиварку, додати сіль і гарячу воду. Включити режим «Тушкування» на 30 хвилин.

5Додати до овочів томатну пасту, перемішати та готувати в тому самому режимі ще 10 хвилин.

00:00