качка з яблуками та апельсинами
качка з яблуками та апельсинами

Качка з антонівкою

    

27 Квітня, 2018

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Качка - 1 тушка

Вино біле - 150 мл

Апельсини або грейпфрути - 1 шт.

Яблука антонівські - 3 шт.

Родзинки - 50 г

Олія оливкова  - 50 мл

Directions

1Качку вимити, змастити оливковою олією.

2ФАРШ: Апельсини та яблука нарізати дрібними шматочками, родзинки замочити в теплій воді. Всі фрукти з'єднати та залити білим вином.

3Качку начинити фаршем і запікати в аерогрилі 1,5 години при температурі 250°С. Готовність визначається ступенем прозорості соку: якщо він прозорий, то страва готова.

00:00