Качка, фарширована чорносливом і морквою
Качка, фарширована чорносливом і морквою

Качка, фарширована чорносливом і морквою

    

12 Серпня, 2018

Ingredients

Качка - 1 тушка

Яйця - 2 шт.

Хліб білий - 2 скибочки

Молоко - 0,5 склянки

Масло вершкове - 100 г

Морква варена - 2 шт.

Чорнослив - 200 г

Сметана

Цукрова пудра

Сіль

Перець

Directions

1Підготувати качку.

2ФАРШ: До пропущеної через м'ясорубку маси з вимоченого у молоці хліба додати вимочений чорнослив (без кісточок), нарізану кубиками моркву та яйце.

3Начинити качку фаршем і зашити.

4Качку покласти на сковороду, додати воду і сіль, помістити в духовку та смажити 1,5 години, поливаючи час від часу рідиною, в якій смажиться качка, кілька разів обмазати сметаною, посипати цукровою пудрою.

5Засмажену холодну качку звільнити від ниток, нарізати скибочками, викласти на пласку тарілку. Прикрасити вимоченим чорносливом, фунтиками з моркви.

00:00