Каша кукурудзяна банош з грибною підливою

    

23 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Крупа кукурудзяна - 200 г

Бринза - 30 г

Молоко - 500 мл

Сметана густа - 300 мл

Вершки 15-20% - 200 мл

Сіль

Вода - 40 мл

ДЛЯ СОУСУ:

Печериці - 500 г

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Борошно - 1 ст.vложка

Cіль

Directions

1Половину сметани розвести в невеликій кількості води та влити в мультиварку, додати вершки і молоко. Включити режим «Варка на пару» та довести до кипіння. Додати сіль. Коли суміш закипить, всипати кукурудзяну крупу та ретельно перемішати. Включити режим «Тушкування» на 40 хвилин.

2ГРИБНИЙ СОУС: Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на олії, потім додати до неї нарізані печериці, накрити кришкою та тушкувати близько 20 хвилин.

3У глибоку миску помістити залишки сметани, всипати борошно та добре розмішати. Додати до грибів. Готувати 5 хвилин.

4Готову кукурудзяну кашу банош покласти на тарілку, полити грибним соусом і посипати дрібно розкришеною бринзою.

00:00