Курка з квасолею

    

12 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 50 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Курка - 1 кг

Квасоля червона консервована - 350 г

Сметана - 200 г

Картопля - 4 шт.

Цибуля - 1 шт.

Часник — 1 зубчик

Зелень - 1 пучок

Олія - 2 ст. ложки

Перець червоний мелений

Вода

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Часник пропустити через часникодавилку. Курку нарізати на середні шматки та натерти червоним меленим перцем, часником і сіллю. Відставити для маринування на 40 хвилин.

2Налити в мультиварку олію. Дрібно нарізати цибулю та разом з курятиною покласти в мультиварку. Включити режим «Випічка» та обсмажувати м'ясо з кожного боку по 10 хвилин.

3Налити в мультиварку трохи води. На курку покласти сметану. Картоплю нарізати середніми скибочками, посолити та помістити в кошик для варіння на пару. Включити режим «Тушкування» на 30 хвилин. Якщо картопля буде готова до цього часу, то перекласти її в окремий посуд. Подавати її як гарнір.

4До курятини додати дрібно нарізану зелень і червону квасолю, перемішати та тушкувати ще 10 хвилин.

00:00