Лосось із начинкою закуски, страви з риби 28 Квітня, 2017 Блюда фаршированные (Семь поварят) Cook: 3 hrs 40 mins Yields: 6 порцій Ingredients Лосось - 400 г філе Желатин - 2 ч. ложки Вода - 150 г Зелень петрушки ДЛЯ НАЧИНКИ: Крабове м'ясо - 150 г Перець солодкий - 1 шт. Зелень петрушки - 30 г Желатин - 1 ч. ложка Вода - 150 г Сіль Перець чорний мелений Directions 1Желатин замочити в холодній воді, потім розпустити на водяній бані. 2Філе лосося варити в підсоленій воді 15 хвилин. Охолодити. Пропустити через м'ясорубку, влити желатин, поперчити та збити. 3Рибну масу сформувати у вигляді ковбаски, помістивши в середину трубку з пергаменту або фольги, охолоджувати 2 години. 4Крабове м'ясо та перець дрібно нарізати, додати розпущений желатин, підготовлений, як для рибної маси. Додати рубану зелень, перемішати. 5Обережно вийняти трубку з рибної маси, отвір заповнити начинкою. Охолоджувати ще 1 годину. 6При подачі нарізати рулет на скибочки, оформити зеленню. 00:00