1У кухонному комбайні або блендері розмолоти тофу, гірчицю, кайенський перець та лимонний сік до однорідності.
2При працюючому блендері дуже повільно додати олію, а потім воду. Змішати до гладкості.
3Під час роботи зупинити блендер або комбайн кілька разів і зібрати майонез з боків.
4Можна зберігати в герметичному контейнері у холодильнику до 3 місяців.
Цей рецепт менш жирний, практично без натрію, ніж яєчний майонез. Добре підходить до таких страв, як салати з картоплі або тунця, в яких переважають інші аромати, оскільки цей майонез має не зовсім такий смак, як майонез справжній.
17 мг фосфору;
6 мг кальцію;
0 мг заліза;
8 МО вітаміну А;
0 мг ATE вітаміну Е;
1 мг вітаміну С;
21 г води