Майонез тофу
Майонез тофу

Майонез тофу

    

31 Липня, 2018

500 Low-Cholesterol Recipes

  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Тофу твердий - 225 г

Гірчиця суха - 1,5 г / 0,5 ч. ложки

Перець каєнський - 0,3 г / 1/8 ч. ложки

Лимон - 30 мл / 2 ст. ложки свіжого соку

Олія оливкова - 30 мл / 2 ст. ложки

Вода - 30 мл / 2 ст. ложки

Directions

1У кухонному комбайні або блендері розмолоти тофу, гірчицю, кайенський перець та лимонний сік до однорідності.

2При працюючому блендері дуже повільно додати олію, а потім воду. Змішати до гладкості.

3Під час роботи зупинити блендер або комбайн кілька разів і зібрати майонез з боків.

4Можна зберігати в герметичному контейнері у холодильнику до 3 місяців.

Цей рецепт менш жирний, практично без натрію, ніж яєчний майонез. Добре підходить до таких страв, як салати з картоплі або тунця, в яких переважають інші аромати, оскільки цей майонез має не зовсім такий смак, як майонез справжній.

17 мг фосфору;
6 мг кальцію;
0 мг заліза;
8 МО вітаміну А;
0 мг ATE вітаміну Е;
1 мг вітаміну С;
21 г води

00:00

Nutrition Facts

Calories32 калорії (76% жирів, 16% білків, 8% вуглеводів); 1 г білка
Sodium7 мг
Potassium41 мг
Cholesterol0 г
Sugar0 г
Total Fat3 г
Saturated Fat0 г
Polyunsaturated Fat1 г
Monounsaturated Fat2 г
Total Carbohydrates1 г
Dietary Fiber0 г