1У каструлі збити яйця, ввести в піну газовану воду, сіль, цукор, борошно і поставити масу на 1 годину в тепле місце.
2Розтопити смалець, обережно налити його на сковороду, довести до кипіння і злити в каструлю з тістом.
3Маленьким черпаком налити тісто на сковороду і, швидко повертаючи сковороду круговими рухами, розлити тісто рівномірним тонким шаром. Млинці з обох сторін випікати до світло-червоного кольору.
4Зняті з сковороди млинчики укласти на плоску тарілку, що стоїть на каструлі з гарячою водою (тоді вони будуть теплими до кінця випічки). Кожен млинець намазати фруктовим повидлом і скачати в трубочку. Поверхню рясно посипати цукровою пудрою.
5Якщо млинці охололи, підігрівати їх тільки на пару: дно каструлі застелити млинцем без повидла, а на нього укласти скачані млинці, каструлю накрити кришкою і поставити у велику посудину з окропом.