алкоголь
алкоголь

Наливка з черемшини

  

3 Грудня, 2016

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Черемшина

Горілка

Цукор

Directions

1Стиглу черемшину розсипати рідко на полотні в світлому провітрюваному приміщенні.

2Через 3 дні зібрати черемшину на решето і поставити в остигаючу (після 100°С) духовку так, щоб ягоди не спеклися, а тільки злегка підв'яли.

3Вийняти черемшину, як слід потовкти у ступці і перекласти в бутиль до початку горлечка, залити повністю горілкою і дати настоятися 6 тижнів.

4Злити наливку і додати цукор, бажано при цьому 4 рази довести до кипіння.

5Розлити по пляшках і закупорити.

00:00