Напій з чорносливу

    

31 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Вода - 400 мл

Чорнослив - 100 г

Мед - 30 г

Directions

1Чорнослив перебрати, помити, вирізати кісточки, залити водою, поставити на сильний вогонь, довести до кипіння і поварити під кришкою при слабкому кипінні 5 хвилин. Ще гарячий відвар злити в чисту каструлю.

2Чорнослив, що залишився в першій каструлі, залити невеликою кількістю окропу і припустити на слабкому вогні 10 хвилин. Потім вміст каструлі добре розім'яти і рідку його частину процідити в каструлю з першим відваром.

3Напій заправити медом і охолодити.

Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях

00:00