Огірки з оселедцем, помідором і сиром

    

7 Січня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Prep: 2 hrs 10 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Огірки - 2 невеликих

Помідори - 1 великий м'ясистий

Перець болгарський солодкий червоний - 1/2 шт.

Оселедець - 70-100 г солоного філе

Сир м'який (фета) - 100 г

Майонез - 100 г

Масло вершкове - 50 г

Гірчиця пастоподібна - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Кріп - невеликий пучок

Directions

1Розрізати огірки уздовж навпіл, вийняти ложкою м'якоть і порубати її.

2Видалити у солодкого болгарського перця плодоніжки та насіння. Вирізати у помідора плодоніжку. Нарізати овочі дрібними кубиками.

3Дрібно посікти кріп і очищений часник. Нарізати оселедець дрібними кубиками.

4З'єднати м'якоть огірка, солодкий болгарський перець, помідор, оселедець, рубаний кріп і часник. Додати натертий на дрібній тертці сир, майонез, гірчицю та розм'якшене вершкове масло, перемішати.

5Помістити суміш в холодильник на 2 години, потім начинити нею половинки огірків.

00:00