Оладки бісквітні млинці, оладки, сирники 29 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Яйця - 4 шт. Борошно - 4 ст. ложки (з верхом) Пекарський порошок - 1 ч. ложка (без верху) або Харчова сода - 0.5 ч. ложки + оцет Сіль Цукор Вершкове масло або вершковий маргарин для смаження Полуниця Яблука Ревінь Directions 1Відокремити жовтки від білків. Білки збити в густу піну, додати всі жовтки, борошно з пекарським порошком, сіллю і цукром, обережно перемішати. 2Смажити, як дріжджові оладки. 3У це тісто можна додати 500 г дрібних ягід полуниці, натерті на буряковій тертці яблука, дрібно нарізаний ревінь і інше. 4І смажити. 00:00