кабачкові оладки під соусом
кабачкові оладки під соусом

Оладки кабачкові під соусом

    ,

22 Квітня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Кабачки молочні - 2 шт. невеликих

Яйця - 1 шт.

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка з гіркою

Сіль

Перець

ДЛЯ СОУСУ:

Сир (творог) знежирений дієтичний

Йогурт знежирений

Directions

1Кабачки вимити, очистити та натерти на тертці. Масу добре віджати, щоб видалити зайву вологу. Додати яйце і крохмаль, посолити, поперчити. Все добре перемішати.

2Розігріти сковорідку, на неї ложкою викладати оладки й обсмажувати з обох боків.

3ГУСТИЙ МОЛОЧНИЙ СОУС: Збити разом сир і йогурт.

4Перед подачею оладки полити соусом.

00:00