100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Ingredients
Печериці - 100 г
Цукіні - 1 шт.
Помідори - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Сир твердий (російський або пошехонський) - 50 г
Яйця - 4 шт.
Молоко - 500 мл
Борошно - 2 ст. ложки
Кріп - 1 невеликий пучок
Сіль
Перець чорний мелений
Олія для смаження та змащування форми
Directions
1Видалити у помідора плодоніжку та м'якоть з насінням. Очистити цибулю. Вимити, обсушити та почистити печериці. Нарізати помідор тонкими дольками, цибулю - півкільцями, цукіні - тонкими кружальцями, гриби - тонкими скибочками.
2Обсмажувати цибулю на розігрітій олії 5 хвилин.
3Додати цукіні та помідори, смажити на помірному вогні 5 хвилин.
4Викласти гриби, смажити ще 3 хвилини.
5Змішати в ємності яйця, молоко та борошно, додати сіль і мелений чорний перець. Вилити яєчну суміш у форму для запікання, змащену олією. Викласти овочі в яєчну суміш.
6Запікати в розігрітій до 170°С духовці 30 хвилин.
7Посипати тертим на дрібній тертці сиром і рубаним кропом. Запікати ще 3 хвилини.