1Дріжджі з'єднати з борошном, додати сіль і ванілін. В окремому посуді збити яйця з цукром. Додати цитрусовий сік і 40 г розтопленого вершкового масла, влити все в борошно. Замісити тісто, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 2 години.
2Родзинки залити окропом і залишити на 20 хвилин.
3Тісто, що підійшло, змішати з родзинками.
4Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти тісто та встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин.
5Вимкнути режим і дати тісту постояти 20 хвилин.
6Потім встановити режим «Випічка» та готувати паску 1,5 години.
7Після завершення режиму кришку мультиварки відразу не відкривати, дати постояти пасці ще 5 хвилин. Після цього відкрити кришку та остудити. Виймати паску, використовуючи ємність для варіння на пару.