Повидло абрикосове

  

2 Листопада, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Абрикоси - 2 кг

Цукор - 1 -1,8 кг

Directions

1Абрикоси розрізати по бородці та видалити кісточки. Залити невеликою кількістю води та припустити 5 хвилин. Злегка охолодити та протерти.

2Пюре уварити до зменшення початкового об'єму вдвічі. При постійному помішуванні всипати невеликими порціями цукор (його кількість залежить від того, наскільки щільною консистенції буде повидло) і варити 40 хвилин, часто помішуючи.

3Повидло розкласти в сухі стерилізовані банки, закрити поліетиленовими кришками.

4Зберігати в холодному темному місці.

00:00