Пудинг картопляний з шинкою страви з м'яса духовка 16 Квітня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Картопля - 600 г Шинка - 200 г Яйця - 6 шт. Масло вершкове - 100 г Сир - 100 г Сіль Directions 1Картоплю промити та відварити в підсоленій воді. Гарячу варену картоплю очистити й одразу протерти через сито або прокрутити через м'ясорубку. 2Розтерти дерев'яною ложкою вершкове масло, додати злегка збиті яйця, змішати з картопляним пюре та дрібно нарізаною шинкою. 3Дно та стінки вогнестійкої каструлі змастити розтопленим вершковим маслом і покласти в неї картопляну масу. Запікати в духовці на слабкому вогні. 4Готовий пудинг покласти на блюдо, посипати тертим сиром і полити розтопленим вершковим маслом. 00:00