Пудинг із насіння чіа від Анни Олсон
Пудинг із насіння чіа від Анни Олсон

Пудинг із насіння чіа від Анни Олсон

  

20 Вересня, 2018

Самая 2016 спецвыпуск №10 Самые вкусные десерты

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Молоко мигдальне - 1 склянка

Йогурт грецький - 1 склянка

Сироп кленовий - 2 ст. ложки + 4 ч. ложки для декору

Сіль - 1 щіпка

Ванільний екстракт - 1 ч. ложка

Насіння чіа - 0,25 склянки

Полуниця - 500 г

Мигдаль очищений - 0,25 склянки

Directions

1Збити в мисці мигдальне молоко, йогурт, 2 ст. ложки кленового сиропу, екстракт ванілі та сіль до однорідної маси. Насипати в суміш насіння чіа, залишити на 30 хвилин.

2Перемішати, накрити кришкою і поставити в холодильник на на ніч.

3Перемішати в мисці промиті та нарізані ягоди з 4 ч. ложками кленового сиропу.

4Нарізати мигдаль і обсмажити на сухій сковороді та насипати в ягоди.

5Розкласти пудинг у 4 креманки, насипати зверху ягідну суміш і одразу подавати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories375 калорій