Пюре м’ясне запечене (з молоком)

    ,

17 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

М'ясо - 200 г

Булка - 20 г

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ч. ложки

Молоко - 3 ст. ложки

Directions

1М'ясо, очищене від плівок і сухожиль, нарізати шматочками та тушкувати у невеликій кількості води до напівготовності.

2Потім додати вимочену в холодній воді булку, все пропустити через м'ясорубку, додати молоко, розтертий яєчний жовток і розмішати. Ввести збитий в піну білок.

3Масу викласти в каструлю, змащену маслом і посипану сухарями, і, накривши кришкою, поставити випікати в духовці або на водяній бані.

Дієта при гломерулонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності

00:00