Пікша тушкована страви з риби мультиварка 31 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 20 mins Cook: 50 mins Ingredients Пікша - 1 тушка Картопля - 4 шт. Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Вершки - 200 мл Олія - 2 ст. ложки Борошно пшеничне - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Рибу вимити та почистити, нарізати порційними шматочками, натерти їх сіллю та чорним меленим перцем, обваляти в борошні. 2Налити в варильну ємність олію та покласти шматки риби. Включити режим «Випічка» й обсмажувати шматочки з кожного боку по 10 хвилин. 3Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати тонкою соломкою, а картоплю тонкими кружальцями. 4Покласти овочі шарами на рибу та залити вершками. Включити режим «Тушкування» на 30 хвилин. 00:00