Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Рагу грибне (з картоплею, горохом і рисом)

    

8 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби - 260 г

Цибуля

Картопля - 6 шт.

Рис - 4 ст. ложки

Горох - 3 ст. ложки

Зелена цибуля - кілька пір'їн

Томатна паста - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Гриби перебрати, очистити, вимити, потім нарізати.

2Цибулю очистити і нарізати, потушкувати в олії.

3Цибулю змішати з грибами, посолити, залити томатною пастою, розведеною окропом. У суміш додати нарізану картоплю, потім рис і горох і тушкувати на малому вогні 20 хвилин до розм'якшення рису і гороху.

4Потім додати нарізану зелену цибулю та посолити.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00