Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Рагу грибне з картоплею та горохом

  ,   ,

7 Червня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби свіжі - 500 г

Цибуля - 1 шт.

Картопля - 1 кг

Горох - 1,5 склянки

Олія - 3 ст. ложки

Вода

Сіль

Кріп

Зелень петрушки

Directions

1Цибулю очистити і нарізати. Очищені та промиті гриби нарізати шматочками і тушкувати в олії разом із шаткованою цибулею.

2Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками, додати до грибів, влити трохи води, посолити і тушкувати 10‑15 хвилин під закритою кришкою.

3Потім додати молодий горох (заморожений або консервований) і тушкувати до повної готовності овочів.

4При подачі на стіл посипати подрібненою зеленню.

00:00