Риба в сметані страви з риби духовка 26 Вересня, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Cook: 50 mins Ingredients Риба - 1,5 кг Борошно - 1 ст. ложка Сметана - 1 стакан Печериці - 300 г Масло вершкове - 100 г Жир для смаження Сіль Directions 1Рибу почистити, розрізати на порції, посолити, обваляти в борошні і обсмажити в гарячому жирі з обох боків до утворення золотистої скоринки. 2Викласти на деко, на кожен шматок риби покласти шматочок вершкового масла і поставити в духовку на 35 хвилин. 3Печериці вимити, нарізати, посолити і підсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. 4Рибу залити сметаною і, збільшивши вогонь, потримати 2-3 хвилини. 5Печериці викласти на деко і рівномірно розподілити по всій поверхні. 6Подавати з відвареною картоплею і салатом з червонокачанної капусти. 00:00