Риба з грибами в горщиках

  ,   

17 Квітня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Риба - 1 кг філе

Гриби варені - 300 г

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Сметана - 1 склянка

Бульйон грибний - 1 склянка

Картопля - 6 шт.

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Кріп - 2 ст. ложки рубаної зелені

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу нарізати шматочками шириною 4 см, посолити, запанірувати в борошні й обсмажити на олії.

2Цибулю дрібно нарізати, обсмажити та перемішати з рубаними грибами.

3Картоплю нарізати дольками, розкласти в горщики, додати гриби з цибулею. Зверху покласти шматки риби, змащені розтертим із сіллю подрібненим часником, полити сметаною, влити бульйон і тушкувати в духовці до готовності картоплі.

4Подавати в горщиках, посипавши зеленню.

00:00