Рулет грибний
випічка духовка, здорове харчування, пісне
24 Квітня, 2018
222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ ОПАРИ:
Вода - 1 склянка / 250 мл
Цукор - 3 ч. ложки
Борошно - 100 г
Дріжджі сухі - 7 г
ДЛЯ ТІСТА:
Сіль - 1 ч. ложка
Борошно - 2 склянки / 320‑340 г
Олія - 2 ст. ложки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Олія - 2 ст. ложки
Гриби свіжі - 500‑700 г
Цибуля - 2 шт. середні
Сіль - 0,5 ч. ложки
Directions
ОПАРА:
1У теплій воді розчинити цукор і дріжджі. Вмішати муку та залишити опару до появи бульбашок і збільшення в два рази.
ТІСТО:
1В опару, що підійшла, вмішати сіль і олію. Всипати частину борошна, розмішати. 0,5 склянки борошна насипати на стіл і викласти на нього тісто.
2Замісити пружне тісто, накрити його плівкою і залишити на час приготування начинки.
НАЧИНКА:
1Цибулю очистити, крупно нарізати. У сковороді розігріти олію і викласти цибулю. На невеликому вогні обсмажити цибулю при періодичному помішуванні до зарум'янювання.
2Поки смажиться цибуля, гриби вимити та натерти на найбільшій тертці або дрібно нарізати. Покласти нарізані гриби в сковороду з приготованою цибулею, посолити, перемішати, тушкувати на малому вогні при постійному помішуванні. Потім зняти сковороду з вогню і остудити начинку до теплого стану.
РУЛЕТ:
1Тісто розкачати у прямокутник, рівним шаром викласти начинку та згорнути в рулет.
2Рулет покласти на деко, застелене папером для випічки. Зверху змастити водою, залишити до збільшення об'єму.
3Потім знову змастити поверхню рулету водою і поставити в заздалегідь розігріту до 180‑200°C духовку на 25‑30 хвилин.
4Готовий рулет вийняти з духовки і рясно змастити водою або чаєм. Накрити кухонним рушником.