Рулет з млинців

  ,     

13 Вересня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ

Борошно пшеничне - 500 г

Яйця - 3 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Молоко - 1 л

Олія - 1 ст. ложка

Сметана - 3 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 0,5 склянки

Сир - 1 ст. ложка

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 900 г

Яйця - 1 шт.

Цукор - 3 ст. ложки

Цукати, родзинки або свіжі ягоди - 50 г

Directions

МЛИНЦІ

1Яєчні жовтки відокремити від білків і розтерти з цукром до білого кольору. Влити молоко, перемішати, додати олію, сіль і знов перемішати. Суміш поступово влити в борошно, розмішуючи, щоб не було грудок. Яєчні білки збити в стійку піну й обережно підмішати до тіста.

2Пательню розігріти, змастити шматочком шпику та налити на неї тонким шаром тісто. Коли млинець підрум'яниться, перевернути його та смажити з іншого боку до золотистого кольору. Випікати млинці, поки тісто не закінчиться.

НАЧИНКА

1Сир (творог) змішати з яйцем, цукром і нарізаними кубиками цукатами або родзинками.

РУЛЕТ

1Випечені млинці нахлестом укласти на рушник або харчову плівку, зверху рівним шаром покласти начинку. Згорнути рулет.

2Перекласти рулет швом униз на змащене олією деко, змастити сметаною, посипати сухарями, змішаними з сиром. Запікати при 230°С до утворення хрусткої рум'яної скоринки.

3Готовий рулет порізати на порції та подавати зі сметаною або варенням.

00:00