1Вершкове масло на 30 хвилин помістити в морозильну камеру.
2Яйця зварити круто, очистити.
3Квасолю варити на середньому вогні 1-1,5 години. Злити відвар.
4Змішати квасолю з горіхами та кінзою, подрібнити в кухонному комбайні, посолити, поперчити та розвести залишками відвару до консистенції дуже густого паштету.
5Піднос або деко застелити харчовою плівкою. На плівку викласти шар квасолевої маси товщиною не більше 2 см, розрівняти. Охолодити в холодильнику.
6Остиглий пласт квасолі посипати тертим вершковим маслом і рубаними яйцями. Акуратно піднімаючи край плівки, згорнути рулет (не забуваючи при цьому поступово видаляти плівку).
7Готовий рулет обваляти в кунжутному насінні, загорнути в пергамент і витримати в холодильнику.