Корж хрусткий (без випічки) десерти без випічки 31 Серпня, 2019 Моника Кёлер. Чудо-торты Cook: 40 mins Yields: 12 порцій Ingredients ВАРІАНТ 1 (тонкий нижній корж) Печиво здобне - 100 г Масло - 75 г ВАРІАНТ 2 (товстий нижній корж) Печиво здобне - 200 г Масло - 150 г ВАРІАНТ 3 (товстий нижній корж) Печиво здобне - 100 г Печиво мигдальне - 100 г Масло - 150 г Directions 1Розкришити здобне печиво або розкришити мигдальне печиво та змішати його з вже розкришеним здобним печивом. 2Розтопити масло та ретельно перемішати з крихтою. 3Масу викласти у форму діаметром 26 см і поставити в холодне місце на 30 хвилин. 4Після охолодження вийняти з форми та викласти на блюдо.ЧАС: приготування 10 хвилин + охолодження 30 хвилин 00:00 Nutrition Facts Calories160 ккакл