Салат багатошаровий з яловичим язиком

  

3 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Язик - 0,5 яловичого або 1 свинячий

Яйця - 3 шт.

Печериці свіжі - 200 г

Огірки мариновані - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Часник - 4 зубчики

Сир - 200 г

Кріп - 20 г зелені

Майонез - 150 г

Сметана - 70 г

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Язик відварювати в підсоленій воді 2 години. Потім під холодною проточною водою очистити від шкірки. Дати охолонути, нарізати соломкою.

2Печериці залити окропом і варити 10 хвилин, відкинути на сито, охолодити, нарізати пластинами.

31 цибулину нарізати кубиками, обсмажити в олії, додати натерту на крупній тертці моркву та смажити до готовності; додати сіль, перець і тертий часник. Остудити.

4Залишки цибулі нарізати півкільцями і залити окропом на 10 хвилин.

5Варені яйця, огірки та зелень нарубати.

6Майонез змішати зі сметаною, посолити, поперчити.

7Викладати салат шарами, змащуючи майонезом: 1-й шар - язик, 2-й - огірки, 3-й - тертий сир, 4-й - обсмажена морква з цибулею, 5-й - печериці, 6-й - цибуля, 7-й - яйця, 8-й шар - рубана зелень.

8Салат поставити в холодильник на 30 хвилин.

00:00