Салат з цвітної капусти з тунцем

  

12 Грудня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цвітна капуста - 1 качан

Тунець консервований - 200 г

Сир твердий тертий - 4 ст. ложки

Огірки мариновані - 3 шт.

Редис - 3-5 шт.

Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.

Майонез - 4-5 ст. ложок

Зелень петрушки - 1 пучок

Сіль

Directions

1Капусту розібрати на суцвіття, варити в підсоленій воді 15 хвилин, відкинути на друшляк, охолодити.

2Тунця подрібнити виделкою. Огірки та цибулю нарізати кубиками, редис - дольками, петрушку дрібно порубати. Підготовлені інгредієнти з'єднати, заправити майонезом.

3На блюдо викласти капусту, посипати її тертим сиром, зверху покласти салат з тунцем.

4Оформити салат зеленню петрушки.

00:00