Салат «Насолода» (з печінкою)

  

16 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Печінка куряча або свиняча відварна - 400 г

Кукурудза консервована - 340 г (1 банка)

Арахіс солоний зі смаком бекону - 70-90 г (2 упаковки)

Сир плавлений - 2 шт.

Яйця - 4 шт.

Майонез - 200 г

Зелень

Directions

1Відварну печінку нарізати дрібними кубиками. Солоний арахіс трохи подрібнити. Відварені яйця нарізати невеликими скибочками.

2Підготовлені продукти з'єднати, додати консервовану кукурудзу.

3Плавлені сирки натерти на крупній тертці, з'єднати з майонезом, заправити салат і акуратно перемішати. Подавати, прикрасивши зеленню.

00:00