Салат «Цезар» салати 25 Жовтня, 2016 Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной Ingredients Батон - 200 г Курка - 300 г філе Салат - 1 пучок Сир пармезан - 50 г Часник - 1 зубчик Олія оливкова - ??5 ст. ложок ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Яйця - 2 варені жовтки Гірчиця - 2 ч. Ложки Часник - 1 зубчик Лимон - 2 ст. ложки лимонного соку Оцет 6% - 1 ч. ложка Олія оливкова - 100 мл Сіль Перець Directions 1Куряче філе відварити. 2Змішати оливкову олію з 1 зубчиком часнику, видавленим через часникодавку. Залишити на 15 хвилин. 3Батон нарізати кубиками й обсмажити на маслі з часником до золотистого кольору. 4Варене філе нарізати невеликими шматочками. 5ЗАПРАВКА: Розтерти жовтки з гірчицею, додати часник, перемішати. Додати оцет і лимонний сік, потім масло і добре перемішати, посолити, поперчити. 6Сир натерти на тертці. 7Салат порвати руками, укласти на тарілку. На салат викласти філе та сухарики, посипати пармезаном. 00:00