Салат із картоплі та капусти

    

24 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 2-3 шт.

Капуста - 1/3 качана

Морква - 1-2 шт.

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Оцет 3% - 2 ст. ложки

Цибуля зелена - 1 пучок

Зелень кропу та петрушки

Перець

Сіль

Directions

1Картоплю відварити в підсоленій воді, остудити, очистити та нарізати кубиками.

2Капусту нашаткувати, покласти в каструлю, посолити, додати оцет, нагрівати, помішуючи, поки вона не осяде, та залишити остигати.

3Моркву вимити, очистити та натерти на крупній тертці. Зелену цибулю вимити, просушити і дрібно нарубати.

4Все змішати, посолити, поперчити та заправити оливковою олією.

5Готовий салат посипати дрібно нарубаною зеленню петрушки та кропу.

00:00