Сендвічі з куркою, помідорами та перцем
2 Квітня, 2018
Юлия Высоцкая. Едим дома. Книжечки рецептов 2 (Домашня колекція СТБ)
- Cook: 1 hr 20 mins
- Yields: 8 порцій
Ingredients
Курка - 1 тушка
Булочки невеликі - 8 шт.
Помідори - 8 шт. невеликих
Перець болгарський жовтий - 4 шт.
Часник молодий - 1 головка
Петрушка - 1 пучок
Олія оливкова - 5 ст. ложок
Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки
Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки
Сіль морська - 1 ч. ложка
Directions
1Зрізати скибочку з того кінця перцю, до якого кріпиться плодоніжка, вийняти насіння і мембрани.
2Укласти перець і помідори у велике деко, полити оливковою олією, бальзамічним оцтом, посолити та поперчити. Запікати в розігрітій до 150°С духовці 10‑15 хвилин.
3Курку посолити, поперчити, зробити в деяких місцях невеликі надрізи, відокремити шкіру від м'яса та помістити туди шматочки часнику. Обмазати курку оливковою олією, укласти на деко і запікати в розігрітій духовці, не накриваючи, 40‑45 хвилин.
4Готову курку розділити на шматочки та звільнити від кісток.
5Надрізати булочки до половини, вийняти хлібний м'якуш. Змастити нижні скибочки булочок оливковою олією і декількома краплями бальзамічного оцту.
6Укласти всередину кожної булочки половину жовтого перцю, один помідор, шматочок запеченої курки та кілька листочків петрушки.