Сливи мариновані

  

26 Листопада, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Сливи - 3 кг

Кориця - 5 паличок

Гвоздика - 20 бутонів

Перець духмяний - 20 горошин

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Вода - 1,4 л

Цукор - 940 г

Оцтова есенція - 100 г

Directions

1Підготовлені сливи наколоти виделкою або бланшувати.

2У банки 0,5 л розкласти гвоздику, духмяний перець і корицю, потім сливи.

3МАРИНАД: У киплячій воді розчинити цукор, варити сироп 10-15 хвилин, процідити. Знову довести до кипіння, влити оцтову ессерцію.

4Залити сливи гарячим маринадом, банки накрити стерилізованими бляшаними кришками та пастеризувати 10 хвилин при 85°С.

5Банки закатати, перевернути догори дном і залишити до повного охолодження.

00:00