Соус курячий вершковий зі зниженим вмістом жирів соуси здорове харчування 21 Липня, 2018 500 Low-Cholesterol Recipes Yields: 4 порції Ingredients Цибуля подрібнена - 20 г / 2 ст. ложки Бульйон курячий слабосолений - 120 мл / 0,5 склянки Борошно - 40 г / 1/3 склянки Молоко знежирене - 475 мл / 2 склянки Вино сухого біле - 120 мл / 0,5 склянки Бульйон курячий (порошок) - 2 г / 1 ч. ложка Directions 1Готувати цибулю та бульйон у сковорідці, доки рідина майже не буде приготована. 2У невеликій мисці збити борошно з молоком. 3Додати до цибулевої суміші в сковорідці та готувати, збиваючи, доки соус не загусне. 4Додати вино і бульйон і збити комбайном.Легкий білий соус стане гарною основою для італійського соусу з додаванням італійських приправ і сиру пармезан. 65 мг фосфору; 183 мг кальцію; 1 мг заліза; 250 МО вітаміну А; 75 мг ATE вітаміну Е; 2 мг вітаміну С; 170 г води 00:00 Nutrition Facts Calories120 калорій (6% від жиру, 27% від білка, 67% від вуглеводів)Sodium91 мгPotassium289 мгProtein7 гCholesterol2 мгSugar1 гTotal Fat1 гSaturated Fat0 гPolyunsaturated Fat0 гMonounsaturated Fat0 гTotal Carbohydrates16 гDietary Fiber0 г