Сметана середньої жирності - 2-3 ст. ложки
Олія
Спеції
Вода - 250-500 мл
Сіль
Directions
1Цибулю та моркву очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Курячу печінку промити та нарізати невеликими шматочками.
2У режимі «Випічка» з додаванням невеликої кількості олії обсмажити цибулю, через 5 хвилин додати до неї моркву. Смажити овочі до готовності (5-7 хвилин).
3Потім додати в чашу печінку та сметану. Перемішати все та готувати в тому самому режимі 15-20 хвилин.
4У цей час підігріти воду. Всипати в чашу макарони. Коли вони трошки розм'якнуть, акуратно перемішати весь вміст чаші. Додати сіль і спеції за смаком, знову перемішати.
5Залити пасту гарячою водою так, щоб вода закривала всю пасту, але не стояла набагато вище. Перемкнуити на режим «Плов» (якщо немає цього режиму, підійдуть режими «Мультиповар» або «Експрес») і готувати до сигналу.