Судак, смажений в сухарях

  

24 Січня, 2017

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Судак - 500 г філе

Сухарі мелені - 1/2 склянки

Яйця - 1 шт.

Молоко - 1/2 склянки

Борошно - 2 ст. ложки

Лимон - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру

Зелень петрушки

Directions

1Філе промити, обсушити на серветці, посолити, поперчити, запанірувати в борошні, змочити у збитому яйці, розведеному молоком, а потім запанірувати в сухарях.

2Обсмажити рибу у фритюрі та прогріти в духовці або під кришкою.

3Подавати рибу на розігрітому блюді, прикрасивши скибочками лимона, гілочками петрушки

00:00