Суп весняний зелений зі спаржею та брокколі

    

14 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля молода варена - 3-4 шт.

Брокколі - 1/3 качана

Сметана - 100 г

Спаржа - 6 стебел

Цибуля порей - 1 шт.

Цибуля шалот - 0,5 шт.

Зелена цибуля - 1 велике перо

Часник - 2 зубчики

Бульйон овочевий підсолений - 500 мл

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Білу частину цибулі порей і зелену цибулю нарізати тонкими кільцями. Шалот очистити і теж нарізати кільцями. Часник очистити та дрібно нарубати. Розігріти в каструлі оливкову олію і вершкове масло, покласти всю цибулю і часник і обсмажити до прозорості.

2У стебел спаржі видалити грубу частину та розрізати їх на кілька частин. Брокколі розібрати на невеликі суцвіття. Покласти брокколі та спаржу в каструлю з цибулею і часником, перемішати та залити гарячим овочевим бульйоном так, щоб всі овочі були покриті. Варити суп до готовності брокколі та спаржі, приблизно 10 хвилин.

3Варену картоплю нарізати невеликими шматочками та покласти в каструлю з готовим супом, перемішати.

4Подавати суп зі сметаною.

Дієта для підвищення імунітету

00:00