Суп-жульєн

      

22 Лютого, 2017

365 рецептов французской кухни

Ingredients

Морква - 2 шт.

Ріпа - 2 шт.

Селера - 1 корінь

Цибуля порей - 2 стебла

Капуста - 1 качан

Салат-латук - 100 г

Квасоля стручкова - 150 г

Горошок зелений - 100 г

Масло вершкове - 5 ст. ложки

Кервель - 1 пучок

Вода — 1,25 л

Перець

Сіль

Directions

1На половині масла обсмажити нарізані соломкою ріпу, моркву, селеру, цибулю порей і капусту, додати воду.

2Варити на слабкому вогні 1,5 години.

3Додати нарізаний соломкою салат-латук, нарізану квасолю, зелений горошок, кервель, сіль, перець. Варити 30 хвилин.

4Додати масло, що залишилося, і подавати на стіл.

00:00