Суп-жульєн перші страви французька кухня вегетаріанське 22 Лютого, 2017 365 рецептов французской кухни Ingredients Морква - 2 шт. Ріпа - 2 шт. Селера - 1 корінь Цибуля порей - 2 стебла Капуста - 1 качан Салат-латук - 100 г Квасоля стручкова - 150 г Горошок зелений - 100 г Масло вершкове - 5 ст. ложки Кервель - 1 пучок Вода — 1,25 л Перець Сіль Directions 1На половині масла обсмажити нарізані соломкою ріпу, моркву, селеру, цибулю порей і капусту, додати воду. 2Варити на слабкому вогні 1,5 години. 3Додати нарізаний соломкою салат-латук, нарізану квасолю, зелений горошок, кервель, сіль, перець. Варити 30 хвилин. 4Додати масло, що залишилося, і подавати на стіл. 00:00