Суп з мисливськими ковбасками перші страви духовка, лікувальне харчування 24 Серпня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Бульйон м'ясний готовий концентрований - 0,5 л Бекон - 4 смужки Перці болгарські червоні - 2 шт. Картопля - 0,5 кг Часник - 1 головка Ковбаски мисливські - 300 г Directions 1Духовку розігріти до 200°C. 2На деку розкласти бекон, нарізані кружальцями ковбаски, нарізаний смужками червоний перець і головку часнику. Поставити в духовку на 15 хвилин. Вийняти, остудити. 3Смужки бекону та перцю нарізати невеликими шматочками, часник очистити. Картоплю вимити, очистити, нарізати брусочками. 4М'ясний бульйон влити в каструлю, додати 1 л води, довести до кипіння, покласти картоплю і варити 15 хвилин. 5Додати часник, бекон, перець і ковбаски та зняти з вогню. Дати настоятися 20 хвилин.Дієта при гіпотонії 00:00